Montarea de semne de circulatie „Oprirea interzisa” in zona Sala Palatului

Vineri 26 ianuarie 2018 o echipa de la Administratia Strazilor a montat indicatoare de circulatie cu „Oprirea Interzisa” in zona statiei 178, pe strazile Ion Campineanu, Aristide Demetriad, Brezoianu, Valter Maracineanu.

In data de 23 noiembrie 2017 PMB a avizat montarea de semne de circulatie „Oprirea interzisa”,  care nu existau, in zona de intoarcere a autobuzului 178, iar incepand cu 8 ianuarie 2018 Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului a reinceput solicitarile catre Administratia Strazilor pentru montarea acestor semne de circualtie in zona.

In sfarsit, dupa o perioada de asteptare si insistente telefonice zilnice la Administratia Strazilor,  vineri 26 ianuarie 2018, a fost trimisa o echipa care a montat indicatoarele de circulatie cu „Oprirea Interzisa” in zona statiei 178, pe strazile Ion Campineanu, Aristide Demetriad, Brezoianu, Valter Maracineanu, acestea fiind ulterior avizate din punct de vedere tehnic de catre PMB.

Echipajele de la Politia Locala Sectorul 1, Politia care apartine de PMB si Politia Rutiera stationeaza in zona si ii vor amenda pe cei care parcheaza neregulamentar. Amenda pentru parcare neregulamentara e destul de mare (aprox 550 lei), in timp ce ora de parcare e mult mai ieftina (1,5 lei la Sala Palatului)

Politia Locala Sector 1 a facut poze masinilor parcate in statia autobuzului 178, acestea fiind apoi ridicate cu ajutorul unei platforme.

  • Va solicitam ajutorul: daca observati masini parcate neregulamentar in zona de intoarce a autobuzului 178, va rugam sa telefonati la numarul 021 9540, Politia Locala Sector 1  si sa anuntati numarul de imnatriculare si culoarea masinii.

Cu multumiri,
Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului