De Martisor, autobuzul 178 a revenit la vechiul traseu

Din data de 1 martie 2018 autobuzul 178 a revenit la vechiul traseu, capatul de linie fiind pe str.Ion Campineanu, intoarcerea facandu-se prin str.Ion Brezoianu.

Dupa nenumarate petitii, adrese, telefoane si alte demersuri facute de GIC Sala Palatului, dar si de alte Asociatii de Proprietari din cartier, iata ca de 1 Martie locuitorii zonei Sala Palatului ( si nu numai!) au primit un Martisor mult asteptat: autobuzul 178 a revenit la vechiul traseu, capatul de linie fiind din nou pe Str. Ion Campineanu.

Reprezentantii RATB spun ca motivul pentru mutarea statiei a fost blocarea circulatiei de catre masinile parcate neregulamentar, care a dus la multe minute de intirziere ale autobuzului 178 pe traseul sau catre cartierele Cringasi si Militari. RATB va monitoriza inca o perioada zona, dupa revenirea la vechiul traseu, cu ajutorul ajutorul Politiei Locale Sector 1.

Politia Locala Sector 1, a facut poze masinilor parcate neregulamentar, in dreptul statiei si cu ajutorul unui utilaj cu platforma, le-au ridicat.

RATB a anuntat, printr-un afis A4 lipit pe geamul refugiului (cu acordul RATB, am adaugat si noi unul, mai vizibil pentru oamenii din cartier), reluarea traseului autobuzului 178 incepind cu 1 martie 2018. Un utilaj Romprest a curatat zapada de pe carosabil, iar angajati ai Romprest au curatat trotuarul din statie.

Multumim celor 300 de persoane care au semnat petitia depusa la RATB. Multumiri doamnei din blocul 10,care ne-a ajutat foarte mult in demersurile noastre catre autoritati.

De asemenea, multumiri Administratiei Strazilor care a facut si sustinut la PMB, proiectul de montare de noi indicatoare „oprirea/stationarea interzisa”, Politiei Locale Bucuresti, Politiei Locale Sector 1, Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, care au asigurat eliberarea zonei de masini parcate chiar linga indicatoarele de circulatie, Romprest, care a asigurat  curatarea carosabilului si trotuarului din statie, domnului director Sicoe de la RATB pentru sprijin si  d-nei Linte de la relatii cu publicul RATB pentru ajutor.

Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului