Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului va asteapta la Targul de Initiative Cetatenesti 2017

Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului va participa la Targul de Initiative Cetatenesti, editia a IV-a, organizat de CeRe si Reteaua Civica Bucuresti (RCB) cu sprijinul Carturesti.

Pe 30 septembrie,  intre orele 15:00 – 19:00, ai întâlnire cu 19 dintre cele mai active grupuri şi comunităţi civice din Bucureşti, la Carturesti (Str. Arthur Verona nr.13-15).

Vino la târg pentru a afla cum îi poţi susţine pe oamenii care schimbă oraşul în bine: http://www.ce-re.ro/new/trgului-de-iniiative-cet

Sunt oamenii care stau pe capul administraţiei publice pentru a salva de la degradare sau de la dispariție spații publice care ne aparțin și ne ajută să devenim o comunitate. Adesea nu dorm nopţi, învaţă despre legi, urbanism, comunicare şi design. Sunt disponibili. Deschişi. Orientaţi spre binele comun, în cartiere şi comunităţi. Se zbat să rezolve de la probleme de infrastructură sau calitatea mediului înconjurător, până la lipsa de transparenţă decizională a autorităţilor, locuire, educaţie, sănătate etc.

Ei sunt oamenii civici care, indiferent de profesii şi preocupări personale, au mobilizat în ultimii ani comunităţi întregi şi au redat viaţa comunitară în cartiere.

Evenimentul este organizat de CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publică şi Rețeaua Civică București – RCB, cu sprijinul Cărturești

Parteneri media: IQads, Epoch Times Romania, Stiri.ong

Detalii pe: https://www.facebook.com/events/1864378300556175