Am fost in audienta la ADP Sectorul 1

Sediul ADP Sector 1 - Bucuresti - 2

UPDATE: Pe 14 septembrie ne-au vizitat reprezentanti ai ADP sectorul 1 cu care am discutat la fata locului modalitati de reorganizare a parcarilor din Str.Ion Campineanu, blocurile 18B si 7.

Miercuri 7 septembrie 2016 reprezentanti ai Grupului de Initiativa Civica Sala Palatului au fost primiti in audienta la ADP Sectorul 1.

Doi reprezentanti ai Grupului de Initiativa Civica Sala Palatului au fost in audienta la ADP Sectorul 1, miercuri 7 septembrie 2016, intre orele 12:00-13:45.

Din partea ADP Sectorul 1 au participat: d-nul ing. Marian Marinescu – Director General, d-na Julieta Onescu – Serv.Drumuri – Compartiment Parcari Publice si d-nul Valentin Badea – Sef Serviciu Spatii Verzi.

S-a discutat pe marginea problemelor cartierului: spatiile verzi lasate in paragina, necesitatea reorganizarii parcarilor de resedinta din zona, ridicarea masinilor vechi, nefolosite de ani de zile, care ocupa spatiile de parcare („rable”), parcarea dubelor, microbuzelor proprietate a persoanelor juridice in spatiile pentru rezidenti.

Colegii nostri au intocmit si au prezentat reprezentantilor ADP sectorul 1 o harta a zonei pe care au fost marcate spatiile verzi, de linga blocuri.

Ce am aflat: ca la anul spatiile verzi vor arata cu totul altfel pentru ca se vor monta aspersoare (asta in cazul in care ele vor mai exista, dupa o vara in care nu au fost udate decat de 2-3 ori si atunci de ploaie!).

Va urma.

www.salapalatului.org
www.facebook.com/GrupulSalaPalatului