Si noi vrem gazon, Domnule Primar !

Str.Ion Campineanu 24 - Sala Palatului "Spatiu verde" ingrijit de ADP Sectorul 1 vs Primaria Sectorului 1, Bd.Banu Manta, spatiu verde apartinand tot ADP Sectorul 1

Si noi vrem gazon domnule Primar Tudorache (sectorul1), domnule Dir.General Marinescu (ADP sectorul1) si domnule Dir. Gen.Adj. Stoian (ADP sectorul 1)!

In stanga fotografiei: str.Ion Campineanu 24 , zona Sala Palatului, in Centrul Bucurestiului. „Spatiu verde” aflat in ingrijirea ADP Sectorul 1. Dupa stiinta noastra, in aceasta vara, acesta a fost udat doar o data sau de doua ori…de ploaie !

In dreapta fotografiei: spatiu verde din fata Primariei Sectorului 1, aflat tot in administrarea ADP Sectorul 1.

Solicitam refacerea de urgenta a acestei zone cu material dendrologic, montarea unui gard metalic (adecvat unui centru de capitala europeana)  in jurul spatiului verde din fata blocului, cat si al spatiului de langa sosea, care margineste parcarea.

De asemenea, solicitam ADP sectorul 1 un program permanent de ingrijire a acestui spatiu verde si un program real si constant de salubrizare (spalare) a parcarii si trotuarelor din aceasta zona ( nu numai a carosabilului).

Grupul de Initiativa Civica Sala Palatului
www.salapalatului.org
www.facebook.com/GrupulSalaPalatului